Грисюк Елена Васильевна

Редактировать данные

Частный нотариус - Грисюк Е.В.

№ свидетельства о праве на занятие нотариальной деятельностью: 6014

Адрес, контакты и телефон нотариуса:
Киевская обл., Киево-Святошинский г., г. Вишневое, 08132, ул. Европейская, дом. 11, кв. 2, (050) 951-42-20

Местоположение нотариуса на карте Вишневого

Отзывы о нотариусе - Грисюк Елену Васильевну

В.В.А
02.02.2024 11:03

Столкнулся с незаконным действием нотариуса Грысюк О.В. Обратился за помощью к адвокату Кланескому Владиславу и благодаря его профессиональным и своевременным действиям, а именно - подача иска в суд, с меня сняли данное требование о погашении незаконного кредита, которого я не брал! Выдержки из решения суда: "...до Товариства з обмеженою відповідальністю «Форвард Фінансів», треті особи: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк О. В., приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Малкова М. В., про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню." "...Зупинити стягнення на підставі виконавчого напису, вчиненого 11 червня 2021 року приватним нотаріусом Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Оленою Василівною та зареєстрованого в реєстрі за №..."

Андрій
26.09.2023 08:04

В єдиному реєстрі нотаріусів Грисюк Олена Василівна, номер свідоцтва 6014, не значиться.

Серж
21.09.2023 11:45

З годен із всіма! Користується державними печатками,щоб знищувати українців арештами рахунків.....

Анастасия
21.08.2023 14:13

Юридична допомога в судовому порядку, для оскарження нотаріального напису в суді 095-221-25-92

Олександр
19.05.2023 16:32

15 вересня 2020 року Верховна Рада України прийняла Закон України № 891-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо споживчого кредитування і формування та обігу кредитних історій» (далі – Закон). Таке рішення парламенту спричинене по суті стрімким зростанням попиту на мікрокредитування, а також необхідністю унормування цієї сфери правовідносин та підвищення якості системи кредитних історій фізичних осіб. Адже останнім часом все більше громадян мали чимало проблем через те, що вимоги до розкриття інформації не поширювалися на так звані мікрокредити. Чого ж очікувати споживачам мікрокредитів та фінансовим організаціям, що їх надають, з 1 січня 2021 року, після набрання чинності Закону. Розповідає фахівчиня Голопристанського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Гальченко. Обмеження сум штрафів на пені З моменту набрання чинності Законом кредитні договори, що укладаються на строк до одного місяця, та договори, загальний розмір позики за якими не перевищує однієї мінімальної заробітної плати, відноситимуться до споживчих кредитів, а відтак такі відносини регулюватимуться нормами Закону України «Про споживче кредитування» Також Законом встановлено, що максимальна сукупна сума штрафів і пені за порушення споживачем виконання його зобов’язань на підставі договору про споживчий кредит, загальний розмір кредиту за яким не перевищує мінімальної заробітної плати, не може перевищувати розмір подвійної суми, одержаної споживачем за таким договором, і не може бути збільшена за домовленістю сторін. Заборона зміни процентної ставки Надзвичайно важливим для споживачів мікрокредитів є закріплення на законодавчому рівні заборони зміни процентної ставки за кредитом, порядку її обчислення, порядку сплати відсотків у бік погіршення умов для споживача. Оскільки дуже поширеною проблемою є нерозуміння повної вартості кредиту та санкцій у випадку прострочення, які могли потроїти чи навіть збільшити борг людини в десятки разів і, як наслідок, людина неспроможна його повернути.ПОРУШУЄ ЦЕЙ ЗАКОН.

Винищувач
18.05.2023 13:56

Це не нотаріус, це паршива гнида, вона незаконно видає виконавчі написи. Цю свиню потрібно посадити у в'язницю.

Владислав
29.03.2023 17:28

Приватний нотаріус Києво-Святошинського (Бучанського) районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна співпрацює із компаніями ТОВ «Вердикт Капітал» ; ТОВ «Авентус Україна»; ТОВ «Київська торгова-інвестиційна компанія»; ТОВ "Веллфін». Вказаний нотаріус видав безліч виконавчих написів про стягнення коштів (які можна і потрібно скасовувати в суді). На підставі таких виконавчих написів арештовуються банківські рахунки а також стягується 20% із заробітної плати щомісячно (поки не буде стягнено вся сума заборгованості). Поки такі рішення не скасовані у судовому порядку - вони вважаються законними і підлягають виконаню. Якщо є необхідність можу допомогти із судовим оскарженням - (098) 33 98 764 Адвокат

Оставить свой отзыв о нотариусе - Грисюк Елене Васильевне

Оставляя свой отзыв, не используйте нецензурную лексику и максимально развернуто аргументируйте свой комментарий. Спасибо!